Fotografii nunta botez, fotograf nunta botezDespre noi

Echipa Foto Nunta Botez va furnizeaza o gama complexa de servicii specializate in domeniul fotografiei. Va putem oferi amintiri placute referitoare la toate momentele speciale din viata Dvs, si aici ne referim la fotografii si la filme.

Echipa noastra de profesionisti se poate deplasa sa fotografieze si sa filmeze evenimente ca: nunti, botezuri, onomastici, petreceri, aniversari de orice fel sau orice alte evenimente speciale.

Fotografii si cameramanii nostri urmaresc integral desfasurarea evenimentelor la care iau parte. In cazul nuntilor ei sunt prezenti atat la cununia civila cat si acasa atunci cand mireasa se pregateste, sau la biserica, petrecere etc.

Serviciile fotografice pe care echipa Foto Nunta Botez vi le ofera includ si o sedinta foto in aer liber. Aceasta sedinta foto in aer liber poate sa dureze 1 - 2 ore si se poate realiza intr-o locatie aleasa de comun acord cu mirii.

La evenimente echipa Foto Nunta Botez poate deplasa si un studio foto mobil care poate fi amplasat in incinta localului unde are loc petrecerea. In acest studio mobil sarbatoritii (mirii, cei aniversati) se pot fotografia impreuna cu toti invitatii lor.

Aparatura foto pe care echipa noastra o utilizeaza pentru realizarea fotografiilor este de ultima generatie si include aparate foto Nikon (la cerere Mamya) si echipamente complete de lumina pentru studioul mobil Hansel (Germania).

Amintirile acestor evenimente le puteti pastra sub forma de:
  • albume foto
  • DVD-uri personalizate cu fotografiile si filmarile profesionale ale evenimentelor
  • realizarea de slideshow-uri cu evenimentul
  • tablouri de mici sau mari dimensiuni imprimate pe canvas
Albumele foto sunt imbracate in piele iar imprimarea fotografiilor din interior se poate face pe diferite tipuri de hartie si carton cu texturi speciale (hartie fotografica metalizata, hartie fotografica luciosa, hartie fotografica mata etc.)

Aceste albume fotografice contin minim 40 de pagini, numarul de pagini poate fi suplimentat la cerere.

De asemenea, echipa noastra poate realiza si filmari profesionale ale evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

Filmarile se pot realiza cu 1 camera video, cu 2 camere.... sau chiar 6 camere, aparatura utilizata fiind marca Sony. Filmarile se pot realiza si in format High Definition (HD). Ulterior tot materialul filmat este editat si supus unui montaj artistic.

Echipa noastra poate deplasa la fata locului si un kit de montaj (utilizat pentru mixarea imaginilor preluate live cu toate camerele prezente la eveniment).

Ceea ce se filmeaza live la eveniment se poate vedea live si in 5 plasme plasate in diferite locuri din incinta spatiului in care se desfasoara evenimentul dumneavoastra.

Pentru filmarea profesionala a evenimentului special din viata dumneavoastra (nunta, botez, evenimente speciale, onomastica, petrecere, aniversare) echipa Foto Nunta Botez poate deplasa la locul evenimentului si alte accesorii utile filmarilor precum macara, travelling, lumini profesionale, joc de lumini, steadycam.

Putem deplasa la locul evenimentului (la cerere) si o scena mobila cu dimnesiunile de 8 m x 6 m + sonorizare aferenta si lumini.

Echipa de fotografi si cameramani (ai Foto Nunta Botez) se poate deplasa la cerere oriunde in tara sau chiar in strainatate.

In cazul in care doriti echipa Foto Nunta Botez va poate furniza si aparatura muzicala, sonorizare (statii de amplificare, boxe, etc.). Toata aceasta aparatura este bineinteles insotita si de un DJ profesionist.

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate la rubrica de contact a acestui website sau prin intermediul adresei de e-mail si a tabelului de contact din acelasi loc.

Va multumnim ca ati vizitat site-ul nostru Foto Nunta Botez si asteptam sa ne invitati la evenimentele importante din viata dumneavoastra.

Cu prietenie,
Echipa Foto Nunta Botez
“ Fotografia este o prelungire concreta a amintirilor.”RSS